Några av erbjudandena

 

Rebtel erbjuder billiga utlandssamtal från din egen telefon eller PC, upp till 98% billigare än traditionella operatörer och telefonkort. Rebtel är världens näst största ”mobile Voice over IP” företag (mVoiP) Mer än 15 miljoner användare har valt Rebtel tack vare den höga kvaliteten och låga samtalskostnaden, det finns inga dolda kostnader.

Öppna konto hos Rebtel och gör en första insättning på till konto så får du 14000 poäng efter 30 dagar.

Prova Lovefilm.se gratis 1 månad och få 7 000 poäng

Hyrfilm direkt hem i brevlådan. Porto ingår och du kan när som helst under provperioden avbryta din provtid. Du behöver dock låna minst 1 film under provperioden (utan kostnad).

Du måste låna minst 1 film under under provperioden. Erbjudandet gäller endast nya kunder till Lovefilm.se

Lyssna till ljudböcker hos Storytel och få 7 000 poäng

Beskrivning:  Storytel tillhandahåller det största utbudet av ljudböcker, digitalt levererat på ett så bekvämt sätt som möjligt, till ett så lågt pris som möjligt.
Storytel har ett nära samarbete med alla svenska ljudboksförlag för att se till att vi alltid har det största möjliga utbudet av nya och gamla ljudböcker, vilket för närvarande är över 1500 olika titlar med en stor andel bestsellers av kända författare.
Ljudböckerna strömmas över mobilnäten direkt till mobiltelefonen. Det fungerar på iPhone och Android mobiler, samt de flesta modeller från Sony Ericsson, Nokia och Samsung. Det går även att lyssna på ljudböckerna vid datorn, direkt i browsern. Datatrafiken är gratis för våra kunder vid lyssning inom Sverige.

Öppna ett unlimited konto hos Storytel, det kostar 99kr första månaden och påföljande månader 169kr/månad. Erbjudandet gäller endast nya kunder till Storytel.se

Köp bläckpatroner hos Inkclub för 1kr* och få 3 000 poäng

Beskrivning: Köp bläckpatroner för 1kr*på Inkclub. (1kr plus frakt 49kr)

InkClub är världens ledande leverantör av bläck och fotopapper på Internet. Varje månad levererar de upp till 150 000 ordrar till 15 europeiska marknader. Som ny kund får du köpa en bläckpatron eller 1 paket fotopapper för 1kr plus frakt 49kr.

Krav: Handla något på Inkclub.com.